Heerenveense ondernemers komen met “omgekeerde kerstmarkt”

HEERENVEEN - Een aantal Heerenveense ondernemers gaan gezamenlijk een “omgekeerde kerstmarkt organiseren in de grote zaal van Het Hof van de Koning. 

Standhouders tot nu toe zijn; Echte Bakker Lenes, De Wijnschuur, Kruizinga Groente en Fruit, Keurslager van der Meer en De Zuivelhoeve.

,,Op woensdag 21 oktober staat deze omgekeerde kerstmarkt op de planning. Er staan op deze dag verschillende stands van diverse Heerenveense ondernemers waar je kerstpakketten voor je bedrijf in alle rust kunt samenstellen. Veel mensen werken vanwege de coronacrisis thuis. Kerstborrels zullen er dit jaar maar weinig zijn. Reden voor bedrijven om hun personeel extra te verrassen met een mooi, en vooral lekker kerstpakket” vertelt Laura van den Akker van De Wijnschuur.

,,Voor en door Heerenveense ondernemers. Wat is er nu mooier dan een goed gevuld kerstpakket met lekkere producten van de lokale ondernemers uit Heerenveen. Het is in deze moeilijke tijd belangrijk om elkaar op lokaal niveau te steunen, oftewel “support your locals”. Inmiddels hebben wij genoeg standhouders.  We houden de richtlijnen van het RIVM tijdens de omgekeerde kerstmarkt natuurlijk aan” legt groenteboer Alle Kruizinga uit.

Er wordt nog gewerkt aan een assortiment-boekje. De pakketten worden feestelijk ingepakt afgeleverd. De omgekeerde kerstmarkt wordt gehouden op woensdag 21 oktober van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar dewijnschuurheerenveen@gmail.com
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden