Ga je voor de Samsung Galaxy Note 20, 20 Plus of 20 Ultra?

Het is inmiddels officieel bekend gemaakt door Samsung dat het op 5 augustus 2020 nieuwe hardware modellen uit zal brengen. Dit gaat gebeuren tijdens een online evenement dat de naam Unpacked 2020 heeft gekregen.

Natuurlijk is op het moment nog niet helemaal bekend welke producten getoond zullen worden tijdens de presentaties, maar de geruchtenmolen is al wel op volle gang. Zo gaat onder meer het gerucht rond dat de nieuwste editie van de Samsung Galaxy Note gereleased zal worden. Sterker nog, hier komen mogelijk zelfs drie versies van: de Samsung Galaxy Note 20, de Samsung Galaxy Note 20 Plus en de Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

 

Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus

Vorig jaar bracht Samsung nog de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus uit. Het is dus ook waarschijnlijk dat er dit jaar weer minimaal twee versies op de markt worden gebracht door het wereldberoemde merk. Kun je niet wachten tot editie 20 van de Note serie? Kies er dan voor om nu alvast een Note 10 of Note 10 Plus aan te schaffen op Telefoon.nl. Het verschil tussen deze twee exemplaren van Samsung zit met name in het formaat. De 10 Plus is dus net wat groter dan de gewone 10.

 

Note 20 Ultra wordt ultra groot

Het is op het moment dus nog niet duidelijk welke varianten van de Samsung Galaxy Note 20 uitgebracht gaan worden. Desondanks verwacht men dat er minimaal twee varianten zullen zijn. Dit zal de gewone 20 worden, maar waarschijnlijk ook de 20 Ultra. Volgens de geruchten zal dit een grote telefoon worden. Het beeldscherm zal namelijk diagonaal meer dan 7 inches zijn, wat al zo’n 18 centimeter is. De Galaxy Note 20 zal daarentegen een stukje kleiner zijn, mogelijk tussen de 6,4 en 6,7 inches. Dit is natuurlijk alsnog groot genoeg. Ook kan het nog zo zijn dat de Note 20 Plus uitkomt, deze heeft waarschijnlijk een formaat van 6,9 inches. De keuze is dus mogelijk reuze, maar dat gaat wel wat kosten natuurlijk. Kijk dan ook op Bestedeal.nl om te kunnen besparen op je internet abonnement. Zo houd je wat geld over voor de nieuwe Samsung.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden