Friesland Parket blijft klanten verwelkomen op afspraak

HEERENVEEN - De aanbieder van houten vloeren laat weten vast te houden aan ‘personal shopping’ ofwel winkelen op afspraak. 

De showroom van Friesland Parket in Heerenveen gaat deze week volledig open voor bezoekers.

Vanaf woensdag 28 april kunnen klanten gewoon binnen lopen zonder afspraak om inspiratie op te doen, natuurlijk met in acht name van geldende regels. “Wegens aanhoudende vraag naar nieuwe vloeren raden we sterk aan vooraf wél een afspraak te maken voor begeleiding van een verkoopadviseur” aldus Lammert Atsma, eigenaar van Friesland Parket.

Er is een betere verhouding tussen personeel per klant en spreiding van afspraken zorgt voor een groter gevoel van veiligheid en aandacht. Brancheorganisatie INretail verwacht dat winkelen op afspraak vooral ingezet blijft worden bij woon- en modewinkels in het hogere segment.

Uit navraag blijkt dat bijna 75% van klanten het ‘personal shoppen’ als zeer prettig ervaren. “Door een afspraak in te plannen kunnen we garanderen dat klanten de aandacht en service krijgen die ze verdienen. We nemen hiervoor tot wel 1,5 uur de tijd per afspraak.”