Foto-Groep organiseert verrekijkershow bij Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud

HEERENVEEN - Op 1 mei 2022 organiseert Foto-Groep vlakbij bij ‘Parkhotel Tjaarda’ in Oranjewoud een verrekijkershow. Parkhotel Tjaarda staat in een geweldige natuurlijke en bosrijke omgeving. Perfect voor 'een dagje uit'!

Op deze dag heeft u de mogelijkheid om heel verrekijkers en spottingsopes van de merken Swarovski, Hawk, Leica, Zeiss en Opticron te bekijken en te testen.  De kijkershow gaat om 11:00 uur van start en zal omstreeks 16:00 uur afgelopen zijn. 

De kijkers staan tentoongesteld bij Tjaarda Oranjewoud, zodat je een breed gezichtsveld hebt over de weide omgeving. Er is de mogelijkheid om de kijker/spottingscoop uit te proberen waarbij de aanwezige productexperts u graag helpen met het maken van een verantwoorde keuze.Hierbij moet je denken aan; heb ik voldoende zoom, is de licht inval voldoende, is het gezichtsveld breed genoeg?

Tot slot is de mogelijkheid er om de verrekijkers te testen in het veld.  Dit gebeurt onder begeleiding van een van de productexperts.  Er zal dan een kleine ronde rondom Tjaarda Oranjewoud worden gelopen, zodat je de kijker gericht kunt gaan testen.

Uiteraard heeft Foto-Groep alleen op deze dag ook leuke acties bij aankoop van een nieuwe kijker.

Meer informatie: https://www.foto-groep.nl/nl/verrekijkershow

Adresgegevens:

Tjaarda Oranjewoud (bovenzaal voorkant)
Kon. Julianaweg 98 
8453 WH Oranjewoud