Feestelijke opening kantoor BTER financieel

HEERENVEEN - Donderdagmiddag 12 mei vond onder grote belangstelling, de opening plaats van het kantoor BTER financieel Heerenveen. 

Wethouder Jaap van Veen mocht de officiële openingshandeling verrichten samen met kantoor eigenaar Peter van der Laan. De feestelijkheden werden opgeluisterd door de aanwezigheid van een foodtruck en buitenbar.

Na een carrière van ruim 20 jaar bij de Rabobank en dan voornamelijk in Heerenveen als financieel adviseur, besloot Peter van der Laan eind vorig jaar dat hij een eigen kantoor wilde gaan openen. De locatie waar dit kantoor moest komen was snel gekozen. Want door zijn jarenlange ervaring in Heerenveen was het een logische stap om in deze plaats een kantoor te zoeken. De locatie werd gevonden aan de K.R. Poststraat 9 in Heerenveen.

Door zich aan te sluiten bij de formule van BTER financieel kan Peter de combinatie maken van het zelfstandig ondernemerschap en het samenwerken met een team van gedreven financieel adviseurs. Daardoor is er veel expertise binnen de formule en dat komt de klanten ten goede. Een voorbeeld daarvan is de inzetbaarheid bij nieuwbouwprojecten. Die combinatie sprak hem aan en zo is BTER financieel Heerenveen ontstaan. Begin 2022 is het kantoor gestart en de klanten weten het kantoor sindsdien goed te vinden.

Zoals Jaap van Veen aangaf in zijn speech, is de drempel laag om met Peter in gesprek te gaan en dan maak je kennis met zijn werkwijze en betrokkenheid. Vaak wordt de vraag gesteld door relaties die Peter kennen uit het verleden of hij nog steeds advies kan geven over hun bestaande hypotheek bij de Rabobank. Het antwoord daarop is ja, dat kan zeker. Naast dat hij voor een groot aantal andere partijen mag bemiddelen is Rabobank ook een belangrijke relatie voor het kantoor. Want de jarenlange ervaring bij de bank heeft veel voordelen voor relaties die advies willen over hun bestaande hypotheek of een nieuwe hypotheek willen bij Rabobank.

Voor een BTER hypotheekadvies ben je dus van harte welkom bij BTER financieel Heerenveen. De koffie en of thee staan altijd klaar. Peter@bterfinancieel.nl Telefoon 06-21705099