Esther Rens neemt na 31 jaar afscheid van haar Etos winkel aan de Dracht

HEERENVEEN - Esther Rens neemt op 20 september  afscheid van haar Etos winkel aan de Dracht in het centrum van Heerenveen. 

Esther draagt het stokje over aan de over aan de familie Emmelkamp. Zij zijn ook eigenaar van de Etos winkel in Sneek. De familie Emmelkamp gaat de winkel in Heerenveen met het team vol passie voortzetten.
 
,,We hebben als team heel wat met elkaar meegemaakt en dat ga ik zeker missen, maar het is goed zo.
Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar Alma en Lisette die al 16 en 15 jaar zeer gedreven aan mijn zij werken. Ik ga wat meer van mijn vrije tijd genieten met gezin, familie en vrienden. Toch verdwijn ik uiteraard niet helemaal uit Heerenveen, want ik zal een aantal dagen in onze andere winkel, De Buuf Mode & Lifestyle, aanwezig zijn" zegt Esther Rens. 
 
De laatste werkdav van Esther valt samen met de Turfstekersmarkt. Alle klanten krijgen zaterdag bij hun aankoop een cadeautje. 
 
Ik wil graag al onze klanten bedanken voor de vele gesprekken, verhalen en adviezen. Veel klanten ken ik al jaren en heb kinderen groot en zelf ouder zien worden.

,,Mijn laatste zaterdag in de winkel wil ik onze klanten op deze dag bedanken voor de mooie 31 jaren. 
Ik wens de familie Emmelkamp en het team heel veel succes, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen! Ik hoop vele van u nog te ontmoeten op zaterdag 16 september!". besluit Esther Rens.