Erotiekwinkel Euphoria inmiddels 5 jaar een succes

HEERENVEEN - Sceptici moesten maar zien of het wat ging worden; een nieuwe erotiekwinkel in Heerenveen.

Inmiddels heeft Mark Muller, eigenaar van Euphoria, een team van 4 werknemers onder zich en een tweede winkel in Leeuwarden. De kracht van de winkels? „Het is alsof je gewoon bij een parfumerie bent, alleen sta je nu met een vibrator in je handen in plaats van een geurtje”, aldus Frank, één van Euphoria’s vaste klanten.

Toegankelijkheid, kwaliteit en advies staan voorop

Het interieur is licht en open. Geen geheimzinnigheid. Het uitzoeken van een  geschikte toy is bij Euphoria niet spannender dan een bezoek aan de gemiddelde elektronicazaak. Daarnaast kennen de medewerkers de ins en outs van elk product en nemen zij de tijd deze met hun klanten te bespreken. Zo gaat iedere klant naar huis met de voor hem of haar beste toy.

Wie jarig is, trakteert

Om het 5-jarig bestaan te vieren, maken klanten van Euphoria de hele maand februari kans op prijzen. Vier maal wordt er een tegoedbon van € 50,- verloot onder de personen die deze maand iets bij Euphoria kopen, zowel online als in de winkels zelf (als die weer open  mag). Als hoofdprijs geeft Euphoria eenmalig een bon van € 500,- weg aan één van de klanten. Alle spelregels zijn te vinden op www.euphoria-erotiek.nl/euphoria-trakteert .