Elina de Vries-Zeldenrust van Elina’s Salon beste schoonheidsspecialist van Noord-Nederland

HEERENVEEN - Wat spannend was het op 24 april voor Elina de Vries-Zeldenrust van Elina’s Salon in Heerenveen.

Ze liep in Nieuwegein over de rode loper tijdens de Beauty Award 2022 en werd verkozen tot beste schoonheidsspecialist van Noord-Nederland.

Eer van haar werk

Een jaar lang werkte Elina aan de opdrachten van de jury van de Beauty Award. Deze gaven inzicht in alle ins en outs van haar vakvrouwschap als schooheidsspecialist en ondernemer. “Van het schrijven van mijn boek ‘Van diploma tot Beauty Award’, tot het bezoek van een Mystery Guest en het uiteindelijke gesprek met de jury, ik ben er volop voor gegaan”, vertelt de stralende winnares: “Ik stond op het podium met de volle overtuiging dat ik alles had gegeven wat ik in me had. Het hele traject heb ik me dicht bij mezelf gevoeld en dat maakte dat ik al had gewonnen door zo ver te komen. Dat ik nu ook in de finale de winnaar bleek, is de werkelijke eer van het jarenlange werk aan mijn carrière.”

Haar eigen pad

Een bewuste keuze maakte Elina toen ze ooit alleen met haar kersverse vakdiploma en vol goede moed op weg ging als schoonheidsspecialist. Ze noemt het een prachtig pad vol mooie vergezichten en interessante tochten. Dat het niet altijd vanzelf ging, beaamt ze onmiddellijk: “Soms waren er pittige wendingen en zware bergen om te beklimmen. Ik heb wel altijd doorgezet, in volle overtuiging dat ik hetgeen mocht ontwikkelen waarbij mijn hart lag.” Het is goed terugkijken op haar loopbaan, die haar een gespecialiseerde schoonheidssalon met twee locaties heeft gebracht, die ze als medisch schoonheidsspecialiste voortvarend leidt.

Lovende jury

Dat de jury zich een goed beeld heeft kunnen vormen van Elina, blijkt uit het lovende juryrapport: “Deze winnaar uit het Noorden is een vakspecialist met passie voor de huid en de mens. Ze heeft laten zien dat ze wil groeien door deze reis te maken. Dat ze keuzes durft te maken om weer nieuwe stappen te zetten naar de toekomst. Elina is een onderneemster die stuurt op haar visie die ze steeds verder aan het uitwerken is. Een schoonheidsspecialiste die haar vak en haar verzorgingsgebied tot in de puntjes kent en zichzelf als een waar visitekaartje presenteert. We gaan dan ook nog veel meer zien van deze enthousiaste vakvrouw!”

Iedere maand feest

“Ik dank mijn succes mede aan mijn geweldige klanten, voor wie ik al zoveel jaren zorg. Daarom vier ik mijn erejaar graag met hen, door elke maand een feestje te geven”, aldus Elina. Maandelijks gaat gedurende een dag de rode loper uit, hangen er ballonnen en ploppen de champagnekurken. Bezoekers kunnen dan genieten van de feestelijke aanbieding van de maand, waarvoor ze zich vooraf kunnen aanmelden. Zo komt er op 3 juni een Cosmedix-specialist naar Elina’s Salon, die een diepgaande huidanalyse doet. Ware huidverbetering en huidvernieuwing volgen door het verzorgingsadvies dat de klanten hierna drie maanden opvolgen. Heerenveen is een winnaar rijker en dat mag gevierd worden.