Eerste serviceappartementen ‘Oranjewoud Wonen’ bijna klaar

HEERENVEEN - Wonen in een park, omgeven door lanen en paden en vooral veel groen, met diverse voorzieningen op loopafstand. Dat is Oranjewoud Wonen in Heerenveen. 

Hier worden 37 koopappartementen en 6 koopbungalows gerealiseerd alsmede 99 huurappartementen en 12 huurbungalows. De bouw startte in oktober 2019 en moet begin 2021 gereed zijn. Als de bouw gereed is, wordt de in 1967 gebouwde serviceflat die nu ongeveer 230 appartementen telt gesloopt. De bouw wordt uitgevoerd door Van Wijnen. 

De appartementen en woningen zijn uitermate geschikt voor de vitale en minder vitale oudere, waarbij het verschaffen van woongenot en het leveren van diensten voorop staat. Een goede keus voor mensen die het leuk vinden om actief bezig te zijn en daarvoor in de directe omgeving van hun woning/appartement alle mogelijkheden vinden. Van een winkelvoorziening tot een grand café en van een schoonheidsspecialiste tot en met een bibliotheek. U vindt het allemaal in het nieuwe plan.

De appartementen en bungalows hebben een oppervlakte tussen de 75 en 93 vierkante meter en bestaan allemaal uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Elke woning en elk appartement heeft een binnenberging op de begane grond en een parkeerplaats, die onopvallend tussen het groen verscholen ligt. Hier geniet u met een gerust hart van wonen in een prachtige omgeving.