Driedimensionaal frezen bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko

HEERENVEEN - Bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko zitten ze niet stil. Onlangs schafte Dalko een computergestuurde bovenfrees aan. 

Met deze machine is het bedrijf in staat om de meest mooie objecten van hout te maken. Je kunt dan ook denken aan toogwerk, houten speelgoed en bebording met gefreesde tekst. Het gaat hier dan ook om een bijzondere machine. Stef van Dalfsen heeft zich de afgelopen maanden verdiept in de machine. Inmiddels heeft hij deze onder de knie en maakt hij de eerste producten met behulp van de computergestuurde bovenfrees.

“Deze bijzondere machine kan driedimensionaal frezen”, legt Stef Van Dalfsen uit. “We gaan deze machine gebruiken als aanvulling op ons bestaande apparatuur. Met deze frees kunnen wij alle bewerkingen aan iedere deur realiseren. Ook kunnen wij deze machine inzetten voor toogwerk. Bijvoorbeeld een oud kozijn met een boog. Deze cnc-frees kan in 5 schuinte posities frezen en een standaard cnc-frees 3. Dit maakt ons bedrijf uniek. Er zijn weinig bedrijven in de omgeving die zo’n machine hebben.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de driedimensionale frees? Loop dan eens binnen bij Machinaal Timmerbedrijf Dalko aan de Windas 5 in Heerenveen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Kijk ook op Houtbewerking op maat - Machinaal Timmerbedrijf Dalko
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden