Dit moet je weten over wedden op de Tour de France

Foto: Pexels

INGEZONDEN - Ben jij een wielerliefhebber? Als jij van wielrennen én wedden houdt, kun je ervoor kiezen om te gaan gokken op de uitslagen van de Tour de France (TDF). 

In dit artikel leggen we alles uit over de soorten weddenschappen die je bij de Tour kunt verwachten. Met de onderstaande tips weet je precies waar je op moet letten.

Voorspelling maken

Bij het wedden op wielrennen voorspel je allereerst de koersuitslagen van de wedstrijden en zet je hier geld op in. Wanneer je de rondes van de Tour op de voet volgt, is het een stuk eenvoudiger om op de goede uitslagen te gokken. Dit zorgt ervoor dat je betere kansen hebt om te winnen! Wist je dat je minimaal achttien jaar moet zijn om deel te mogen nemen aan deze spellen? Het is slim om eerst beginnen met lage bedragen. Wanneer je meer bekend bent met het online wedden, kun je de stapsgewijs de inzetten verhogen.

Free bet

Als je overweegt om te gokken op wielerwedstrijden, kun je op zoek gaan naar een betrouwbare bookmaker. Na het aanmaken van een account geven ze je meestal een bonus in de vorm van een free bet cadeau. Zo krijg je op Kelbet Nederland een aantrekkelijke welkomstbonus! Let er bij het opnemen van de bonus goed op dat je alle inzetvereisten controleert, want voordat deze actief is zul je vaak een minimumbedrag moeten storten. 

Rode lantaarn 

Daarnaast is het verstandig om je te verdiepen in de denkwijze van de bookmakers. Zij bepalen de winstbedragen aan de hand van odds, oftewel quoteringen. Inmiddels zijn er diverse odds om op in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de etappewinnaars van de Tour, de winnaar van de gele trui en voorspellen welke wielrenner er als laatste over de finish komt. Hieronder lees je alles over de verschillende werkwijzes. 

Vaste odds

De traditionele manier van gokken is door gebruik te maken van vaste noteringen. Als je besluit om in te zetten op vaste odds, gaat dit altijd via een betsite. Deze spelaanbieder bepaalt alle quoteringen en wanneer je een weddenschap aangaat, ga je akkoord met de odds. Let er wel op dat je bij sommige betsites mogelijk andere odds te zien krijgt. Probeer dus altijd de quoteringen te vinden die het beste bij jou passen.

Wedden via gokmarkt

Natuurlijk kun je ook instappen via een gokmarkt. Daarbij kun je zelf beslissen of je een weddenschap aangaat of dat je er zelf een maakt. In het laatste geval fungeer jij als de bookmaker en gaat de wedstrijd alleen door als de andere speler hem accepteert. Om er met de winst vandoor te gaan, is het slim om op zoek te gaan naar de beste odds van de Tour: bijna alle aanbieders hebben verschillende aanbiedingen. Hiermee vergroot je jouw kansen aanzienlijk!