De leukste vakantieparken in Friesland

INGEZONDEN - Wil jij binnenkort naar een leuk vakantiepark in Friesland? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij hebben namelijk een lijstje samengesteld met de leukste tips voor een vakantiepark Friesland. Sinds afgelopen jaar is een last minute Nederland vakantie steeds populairder geworden. Boek daarom ver van tevoren jouw vakantie op een leuk park. Dat scheelt stress, maar vooral ook veel geld! Daarom hebben wij een aantal leuke vakantieparken gevonden, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen…

  1. Landal Waterparc Terherne

Dit vakantiepark ligt in het gezellige dorpje Terherne. Het vakantiepark bestaat uit vele vrijstaande villa’s. Deze luxe villa’s liggen aan een prachtig meer. De villa’s beschikken vaak over een extra aanlegsteiger. Het is de ideale plek om te zeilen, kanoëen, surfen, varen en zwemmen. Wat wil je nog meer op een vakantiepark? Daarnaast kun je ook sloepjes huren en is er een strand op loopafstand van het vakantiepark.

  1. RCN de Potten

Dit vakantiepark ligt direct aan het Sneekermeer. RCN de Potten in Friesland is het juiste adres voor alle watersportliefhebbers. Jullie verblijven in een mooie bungalow aan de Friese Meren. Naast ontspanning zouden jullie ook kunnen deelnemen aan een zeilles. Ook zijn er mogelijkheden om mooie wandelingen te maken en Leeuwarden te bezoeken. Genoeg te doen dus!

  1. Roompot Waterparc Langelille

Er zijn veel wateren in Friesland. Zo ligt Waterparc Langelille ook aan het water. Het vakantiepark ligt gelegen aan de rivier de Tjonger. Vanaf jullie verblijf hebben jullie een prachtig uitzicht over het Friese polderlandschap. Het vakantiepark heeft een eigen jachthaven en daarom geliefd onder de bezitters van een boot. Heb je geen boot? Geen probleem! Er zijn nog meer leuke faciliteiten waar jullie gebruik van kunnen maken op jullie vakantie.

  1. Landal Esonstad

Dit vakantiepark ligt aan het Nationaal Park Lauwersmeer in Friesland. Naast watersporten kunnen jullie hier ook gebruik maken van het zwembad, indoor speelparadijs, het restaurant en nog veel meer. Daarnaast is er een directe vaarverbinding tussen Landal Esonstad en Schiermonnikoog! Vanuit jullie verblijf zijn jullie dus zo op dit prachtige natuureiland…

  1. Roompot Buitenplaats de Hildenberg

Het luxe Buitenplaats de Hildenberg ligt gelegen in Appelscha. Het park beschikt over allerlei vrijstaande verblijven waar jullie kunnen genieten van de rust. Dicht bij het vakantiepark ligt een mooie golfbaan. Ook zouden jullie fietsen kunnen huren om de omgeving te verkennen. Na een lekkere vakantiedag kunnen jullie eten in het restaurant op het park. Ideaal!

Hopelijk hebben jullie een goede keuze kunnen maken en vertrekken jullie binnenkort naar een van deze leuke vakantieparken. Veel plezier!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden