De Koffieplantage viert 10 jarig bestaan met diverse acties

Foto: De Koffieplantage

HEERENVEEN - De Koffieplantage aan de Pleinweg in Heerenveen bestaat  1 september tien jaar.

De speciaalzaak in koffie, thee en aanverwante artikelen viert het jubileum de gehele maand september met diverse leuke acties. 

Tien jaar geleden ging de Koffieplantage van start aan de Lindegracht. Sinds enkele jaren zit de speciaalzaak aan de Pleinweg. 

De Koffieplantage heeft niet alleen meer dan dertig soorten koffie en meer dan 250 soorten thee, ook is zij gecertificeerd dealer van het populaire merk JURA koffiemachines. 

,,De Koffieplantage aan Pleinweg 8 in Heerenveen is dé specialist in koffie, thee, koffiemachines en meer… zoals onderhoudsproducten, accessoires, servies, chocolade en cadeaus. Wij zijn geautoriseerd dealer van het betrouwbare Zwitserse merk JURA espressomachines en verkopen ook andere bekende topmerken. Wij zijn jouw koffie- en theepartner voor zowel zakelijk- als privégebruik. Je kunt onze producten ONLINE bestellen via deze webshop, of gezellig langskomen en ‘live’ genieten van de overheerlijke koffie- en theegeuren en – smaken in onze winkel.”, zegt eigenaar Robert de Ridder.

Houdt de social media kanalen van de Koffieplantage in de gaten voor de acties in de jubileummaand. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden