De 5 voordelen van Sikkens verf

INGEZONDEN - Bent u van plan om verf aan te schaffen voor een nieuw schilderproject? Sikkens verf is in dat geval de perfecte keuze. 

Deze verf is geliefd bij professionele schilders vanwege de duurzaamheid van het product, waardoor u extra lang van het schilderwerk geniet. Sommige beitsen hoeven bijvoorbeeld pas na tien jaar opnieuw beschilderd te worden. Lees snel verder wat de vijf voordelen van Sikkens verf zijn.

1. Een betrouwbaar resultaat

Sikkens is in 1792 in Nederland opgericht door Wiert Willem Sikkens. Al meer dan 225 jaar biedt de verfproducent verf van hoogwaardige kwaliteit aan. Bovendien is Sikkens sinds 1960 internationale marktleider op het gebied van verf. Ondanks dat Sikkens een van de oudste verffabrieken van ons land is, werkt de producent continu aan innovatieve technieken om de verf zo goed mogelijk te maken. De verf heeft hierdoor een hoge kleurechtheid, waardoor u snel de perfecte tint neerzet. Ook houdt Sikkens zich bezig met het creëren van verf die een zo min mogelijke beperking op het milieu heeft.

2. Wanden en plafonds super glad door Sikkens verf

Wilt u een gladde muur neerzetten binnen uw schilderproject? Verschillende Sikkens verfsoorten beschikken over perfect dekkende en isolerende kenmerken, wat de verf ideaal maakt voor gladde plafonds en muren. Bovendien is de verf eenvoudig te reinigen, waardoor Sikkens veel toegepast wordt bij de woonkamer, keuken of schuur.

3. Zowel binnen als buiten toepassen

Sikkens verf is niet alleen geschikt in uw huis, maar ook voor uw project in de buitenlucht kiest u voor deze verfsoort. Zo biedt Sikkens verf in het assortiment aan om een houten ondergrond te beschilderen. Ook kunt u uw gevel het ideale onderhoud geven dankzij speciale verfproducten van de Nederlandse verfproducent. De verfsoorten voor buiten van Sikkens beschikken over sterke hechtingseigenschappen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ruwe oppervlaktes, bijvoorbeeld op plekken waar nog een laag verf aanwezig is. Ook is de verf bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u langdurig een mooi resultaat heeft.

4. Een verf op waterbasis

De meeste verfsoorten voor binnen van Sikkens zijn op waterbasis. Dit houdt in dat de verf snel droogt en de perfecte balans heeft om glans en kleur optimaal te behouden. In tegenstelling tot verf op alkydbasis vergeelt dit soort verf bovendien niet. Doordat de water gedragen verf snel droogt, heeft u ook zo min mogelijk last van de geur tijdens de klus.

5. Ideaal voor onderhoudswerkzaamheden

De verfproducten van Sikkens zijn zodanig gecreëerd dat ze een hoge mate van waterdampdoorlatendheid en schrobvastheid hebben. Dit maakt de verf ideaal voor onderhoudswerkzaamheden. Verder houdt het uw schilderwerk langer mooi en strak, waardoor u minder vaak de kwast hoeft te pakken.