Cafetaria 't Pleintje blijft een familiebedrijf

HEERENVEEN - Ruim 30 jaar geleden zijn Marcel en Harma van der wal gestart met cafetaria ´t Pleintje in Heerenveen gelegen aan de Kempenearsplein. 

Gedurende deze periode zijn ze uitgegroeid tot een begrip. Ze begonnen in een kleine snackbar en zijn uitgegroeid tot een super mooie sixties style cafetaria. De sleutel wordt nu overgedragen aan de 2 van de 4 kinderen van het gezin Jordy (24) en Kelly (22), die beide al geruime tijd werkzaam zijn in het bedrijf. Met een gerust hart kunnen Marcel en Harma het drukke bedrijfsleven achter hun laten en toevertrouwen aan de zoon en dochter. Zij hebben vanaf 1 Februari 2021 samen de zaak overgenomen en kijken er erg naar uit om de klanten tevreden te houden met een uitgebreid menu en natuurlijk leuke acties.

,,Natuurlijk staan wij ook open om eventueel in de toekomst uit te gaan breiden zoals onze ouders dat ook altijd hebben gedaan. Marcel en Harma hebben het elke dag met plezier mogen doen. Ze zullen zeker nog wel eens in de snackbar te vinden zijn, maar ze gaan vooral genieten van hun pensioen.  Vele klanten kennen ons natuurlijk al en hebben het een en ander wel gehoord. wij kijken er erg naar uit om samen als broer en zus verder te gaan als jonge ondernemers, en jullie te mogen ontvangen als nieuwe eigenaren van cafetaria ’t Pleintje” laten Jordy en Kelly weten.