BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis breidt uit met een tweede filiaal in Heerenveen

HEERENVEEN - Vanaf 3 september heeft BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis, bekend van het tv-programma ‘weer verliefd op je huis’ van Vtwonen, een woninginrichtingszaak aan de Jousterwei 20B in Heerenveen.

 Met 850 m2 vloerinspiratie, een verbluffende kastenstudio voormaatwerkkasten waar je hebberig van wordt en de nieuwste producten met betrekking tot slimmer wonen die je het leven makkelijker gaan maken. In de nieuwe showroom wordt je geïnspireerd je woning met veel zorgvuldigheid in te richten en de juiste keuzes te maken voor een passend kleurenpallet. BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis is dé specialist op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Na het advies van onze stylisten nemen onze vakmensen alles uit handen om jouw ideale woonstijl te creëren. Vlot, vakkundig en geen gedoe! Heerlijk genieten van het bijzondere moment van de creatie van jouw mooie en sfeervolle thuis.

Over BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis

BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis gaat al een tijdje mee. De geschiedenis van de twee familiebedrijven gaat terug naar 1947 toen de familie Bron startte met de verkoop van woninginrichting, hoeden en kleding in de dorpsstraat te Holwerd. De familie Snijder begon in 1965 met de verkoop van textiel en manufacturen in Oude Bildtzijl waarna dit later een woninginrichtingszaak wordt. Martinus Bron en Meile Snijder gaan samen verder in Stiens als BronSnijder vanaf 2008 en richten zich volledig op de stoffering van vloeren en raamdecoratie. Vanaf 2014 tot 2021 ontwikkelde BronSnijder zich sterk en groeide naar een team van 21 medewerkers. “Waaronder 10 eigen interieurvakmannen wat ervoor zorgt dat we de markt op dit moment goed kunnen bedienen, al kunnen we niet helemaal zonder het inzetten van zzp-ers. De vraag is gewoon erg groot”, aldus Martinus Bron.

Daarnaast dient de 4e generatie zich aan, Wymer Snijder zoon van Meile Snijder, maakt zijn eerste stappen in het familiebedrijf. Dit heeft direct aanleiding gegeven om de kansen op de woningmarkt te benutten. Want waar ideeën over een crisis werden geopperd tijdens het ‘coronajaar’, is in 2020 het beste jaar gedraaid. “Vanuit dat punt zijn nieuwe kansen ontstaan en beginnen we op 3 september een nieuwe showroom in Heerenveen”, aldus Martinus. 

Slimmer wonen

Het ‘Slimmer wonen’ concept draait om het vergemakkelijken van je woongenot. Door een systeem af te stellen op je woonwensen en te koppelen aan raambekleding, radio of televisie, kun je als het ware je woning voor je laten werken. Via een app op de smartphone of Google Nest Hub worden de producten in een programma samengevoegd waardoor je ’s ochtends bij het opstaan kunt roepen; Hey Google, Goedemorgen’. Vervolgens gaat de raambekleding open en zet de radio jouw favoriete zender voor. Dat klinkt als een hele goede morgen! In nieuwe woningen wordt al vaak Domotica toegepast, ook in bestaande woningen is het mogelijk de verbinding te leggen tussen verschillende producten. In de winkel kun je verschillende opties bekijken.

Duurzaam wonen

In een tijd waar we steeds vaker met de neus op de feiten worden gedrukt als het gaat om klimaat, blijft Woninginrichting-Aanhuis.nl niet achter. Natuurlijk maken we nog steeds de mooiste producten voor de perfecte woninginrichting, alleen nu geven we ook de aandacht aan duurzaam wonen. Onze nieuwe vloerenlijn Blauw bijvoorbeeld, is opgebouwd uit natuurlijke stoffen en wordt CO2 neutraal geproduceerd. De vloer is verkrijgbaar in stijlvolle hout, beton-, marmoleum- en tegellook vloeren. Ook voor vloerverwarming zijn deze vloeren erg geschikt.

Adviesdagen

Bij BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis is het mogelijk een compleet interieuradvies te ontvangen. Ga je verhuizen of wil je je gehele woning verbouwen? Ben je daarbij op zoek naar professioneel interieur advies? Dan helpt Woninginrichting-Aanhuis.nl jou. Wij zorgen ervoor dat je verhuizing of verbouwing een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt met een geweldig en sfeervol eindresultaat. Precies zoals jij het wilt! Via de website van Woninginrichting-Aanhuis.nl kun je je aanmelden voor een adviesdag bij BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis Heerenveen. De eerste adviesdag vindt al op 11 september a.s. plaats.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden