Bam Infra druk met afronding werkzaamheden K.R. Poststraat

HEERENVEEN - Aannemer BAM Infra is momenteel druk met de werkzaamheden aan de op- en afritten bij Heerenveen Centrum en de K.R. Poststraat. De werkzaamheden moeten maandagochtend om zes uur klaar zijn.

Vrijdag werd er geasfalteerd, werden er slijtlagen aangebracht en was men druk met het afwerken van de bestrating aan beide zijden van de weg. Komend weekend zal er ook geasfalteerd worden. Daarnaast wordt de belijning op de weg aangebracht.

In 2020 wordt voornamelijk gewerkt aan de westzijde (centrum) van de A32 en in 2021 aan de oostzijde (het Meer/De Knipe). Eind 2021 zijn de werkzaamheden van deze eerste fase van het project afgerond.

K.R. Poststraat afgesloten van 

Een belangrijk deel van de K.R. Poststraat vanwege de werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen. Het gaat om het deel met de kantoren aan beide zijden, tussen de Weinmakker en de Zonnebloemstraat. Deze afsluiting duurt tot maandagochtend 27 juli en is nodig om een extra rijstrook in de richting van het centrum aan te leggen. Daarnaast wordt het asfalt in beide richtingen vervangen. De afsluiting geldt niet voor de lijnbussen van Arriva. Ook hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) kunnen passeren. Het verkeer van en naar het centrum wordt omgeleid. Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden