Autoverhuur met de software van OSCAR

INGEZONDEN - In Denemarken zijn ze zeer succesvol met het nieuwe OSCAR autoverhuur platform. 

OSCAR is een nieuw concept waardoor autoverhuurbedrijven geen onnodige kosten meer hoeven te maken. Oscar treedt namelijk als API (tussenschakel) op tussen de klant en het autoverhuurbedrijf. Vanwege het grote succes in eigen land is het tijd om grenzen te verleggen en het concept van OSCAR te lanceren in Nederland! Er komen 40 nieuwe Oscar-locaties in ons land, waaronder één in Bolsward.

Wat betekent OSCAR eigenlijk? Wat is het en waarom zou elk autoverhuurbedrijf het moeten hebben?

Een auto huren via Oscar

Als je de (onnodige) kosten van je autoverhuurbedrijf wilt minimaliseren, is OSCAR het bedrijf voor jou. Gebruik de OSCAR-software om te zien welke klant op welk moment de auto heeft geboekt en houd deze klaar wanneer de klant arriveert om de auto op te halen. OSCAR neemt de boeking, de kosten en de klantenservice over. Een groot voordeel van OSCAR is dat je alleen betaald voor de service van de auto's die daadwerkelijk zijn verhuurd. Wil je weten waar je gebruik kunt maken van OSCAR? Klik dan hier.

Hoe werkt OSCAR precies

Veiligheid wordt bij OSCAR hoog in het vaandel gedragen. De OSCAR-software controleert rijbewijzen en voegt Gps-modules toe. Je weet daardoor precies waar je auto's zich bevinden en de scherpe huurprijzen zijn altijd inclusief een passende verzekering. Bij OSCAR weet je dus precies waar je aan toe bent.

Autohuur Kosten via het OSCAR platform

De klant kan een huurauto boeken via de OSCAR-website. Wat is inbegrepen in deze scherpe concurrerende prijzen? OSCAR geeft hierover duidelijke informatie op de OSCAR website, inbegrepen is namelijk.

  • 100 km, met eventuele bijbetaling voor meer kilometers.
  • Aansprakelijkheids- en allrisk verzekering.
  • Mogelijkheid afbetaling eigen risico, van € 750 naar € 350.
  • Borg staat gelijk aan eigen risico.
  • Rijden in het buitenland met toeslag van € 12,- per dag.

Wie is het brein achter OSCAR?

De broers Dannie Hansen en Christian Pallesen zijn het brein achter het OSCAR autoverhuur platform. Ze staan ​​ook bekend om het bouwen van het concept Nordic Oil

De OSCAR-website die ze hebben is gebruiksvriendelijk en goed georganiseerd. Je hebt een duidelijk overzicht van plaatsen die met OSCAR werken, je vindt er beschikbare auto's en informatie over de klantenservice. In de rubriek klantenservice vind je veelgestelde vragen, het telefoonnummer van de organisatie en het e-mailadres. Kortom, alles is eenvoudig en duidelijk op dit online platform.

Conclusie

Tegenwoordig is het bezitten van een auto echt geen luxe meer. Mensen geven de voorkeur aan leasen of het huren van auto’s. Dat dit nu mogelijk is bij lokale autoverhuurbedrijven via OSCAR is natuurlijk geweldig. Dit maakt autoverhuur veel beter bereikbaar en ook zeer betaalbaar!