ABD Nissan beste dealer van Nederland

FRYSLAN - Het was al bekend dat ABD alweer de beste Nissan dealer van Nederland is geworden. Vrijdag 8 oktober was het zover: bij restaurant Fidèle in Drachten vond de uitreiking plaats van de prestigieuze Nissan Dealer Award 2021.

 

Voor de Nissan Dealer Award worden dealers beoordeeld op hun prestaties op het gebied van sales, after-sales en klanttevredenheid. Deze resultaten worden vergeleken met het landelijk gemiddelde en op basis daarvan krijgen de dealers punten. De tevreden klanten bepalen dus voor het grootste deel welke dealer wint.

ABD heeft ook dit jaar weer alles op alles gezet om de doelstellingen te realiseren. Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden vanwege de verregaande coronamaatregelen, zoals gesloten showrooms, verkoop op afstand en andere belemmeringen in de dagelijkse bedrijfsvoering, zijn toch uitstekende resultaten geboekt. Juist in deze lastige tijd is er een stapje extra voor de klant gedaan.

Directeur Wybe Kooistra is zeer verheugd dat ABD weer in de prijzen valt: “Dit geeft aan dat klanttevredenheid en marktbewerking in het DNA van mijn collega’s zit. We doen het samen en zijn heel trots op het behalen van deze eerste prijs. We willen uiteraard ook onze klanten enorm bedanken voor hun support.”

ABD is met deze felbegeerde award voor de 6e keer in de prijzen gevallen. Een unieke prestatie! ABD heeft Nissan vestigingen in Drachten en Heerenveen én is sinds februari dit jaar ook gevestigd in Stadskanaal.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden