3 accessoires op te vrolijken met behang

INGEZONDEN - Als je behang over hebt, dan is het zonde om dit weg te gooien. Je kunt dit namelijk prima gebruiken voor andere spullen. Zo heeft niet alleen je muur een make-over gekregen, maar andere spullen ook!

Door behang te gebruiken krijg je een ander effect dan dat je iets schildert. Het ziet er vaak luxer uit en je kunt spullen hierdoor mooi afwerken.

1.     Tafeltje bedekken

Een simpele tafel kan natuurlijk veel leuker zijn als je even out of the box denkt! Bedek de bovenkant bijvoorbeeld met leuk behang. Het beste is dan wel dat je deze tafel tegen een andere muur zet, dan de muur die je behangen hebt. Anders wordt het wel erg druk! Het is juist leuk om dit ergens anders in de kamer terug te laten komen.

Als je een tafeltje met lades hebt, dan kun je ook alleen de lades behangen. En de binnenkant mag ook wel een leuk extraatje hebben. Leg het behang ook in de laatjes. Zo is ook de binnenkant lekker vrolijk! En je beschermt het hout gelijk tegen beschadiging.

2.     Opbergdozen

Kartonnen opbergdozen zijn vaak enorm saai. Om ze toch wat kleur te geven, kun je deze behangen met behang. Het staat gelijk wat gezelliger en je verstevigt de doos gelijk! Bij dozen die uit het zicht staan heeft het niet veel nut, maar voor de kinderkamer is het ideaal! Je kinderen hebben vast wel dozen waar ze hun speelgoed in bewaren. Hoe leuk als deze een vrolijk printje krijgen?

En ook hierbij kun je er ook aan denken om de binnenkant te behangen voor versteviging en bescherming!

3.     Fotolijstjes

Een heel ander idee is om fotolijstjes in te lijsten met behang. Dit is een leuk idee voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Vaak zie je geen echte foto’s in een kinderkamer, maar het is wel leuk om wat vrolijks aan de muur te hebben! Als je de ene muur hebt behangen, kun je het behang op een andere muur in een fotolijstje terug laten komen! Of je behangt de randen van het fotolijstje met behang. Dit is echt een budgettip, want je kunt de meest simpele fotolijsten kopen en die dus zelf helemaal opvrolijken.

Voor leuk behang kun je kijken op behangwereld.nl. Er is een enorme keuze uit verschillende behangsoorten!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden