Tjongerschans organiseert webinar: Eczeem, hoe krijg je het onder controle?

HEERENVEEN - Donderdagavond 17 februari organiseert ziekenhuis Tjongerschans weer een Tjongertalk, een webinar over een actueel of veelvoorkomend medisch onderwerp. Dit keer gaat het over de huidaandoening eczeem.

Een droge huid, jeuk… Mensen die last hebt van eczeem herkennen deze klachten ongetwijfeld. Zeker in de winterperiode speelt het vaak op. Zowel jong als oud kan last hebben van de huidaandoening eczeem. En eczeem is er in veel verschillende vormen en kan overal op de huid voor komen.

Tijdens de online Tjongertalk op donderdag 17 februari vertellen dermatologen Eefje Spoorenberg en Margriet Herder over deze huidaandoening. “De ontwikkelingen in de behandeling van eczeem staan niet stil, zeker de laatste jaren zijn er nieuwe behandelmethodes bijgekomen wat kan helpen bij het verminderen van de klachten”, vertelt Eefje Spoorenberg.

Tijdens het webinar praten de dermatologen deelnemers bij over deze huidaandoening en de behandelmogelijkheden. En ook is er ruimte om vragen te stellen. Tjongertalk is een webinar en is thuis eenvoudig te volgen via computer of tablet. Tjongerschans organiseert regelmatig een Tjongertalk. Hiermee worden op een laagdrempelige manier onderwerpen besproken en onder de aandacht gebracht bij een breed publiek. Op de website van Tjongerschans staat meer informatie over het webinar op 17 februari. Het begint om 19.30 uur en aanmelden kan via de website www.tjongerschans.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden