Succesvolle Fiets naar je Werk Dag bij Ziekenhuis Tjongerschans

HEERENVEEN - Donderdag 19 mei stond in het teken van de Fiets naar je Werk Dag. Landelijk is het de 16e keer dat het evenement plaatsvindt. 

Ook dit jaar heeft Tjongerschans deelgenomen aan dit gezonde initiatief. In samenwerking met Accell en 2wielercentrum Heerenveen zijn de fietsende medewerkers verrast.

Ondanks het regenachtige weer waren er genoeg medewerkers die deze dag op de fiets naar het werk kwamen. Deze medewerkers werden bij de ingang van de fietsenstalling feestelijk ontvangen waarna hen middels een stuurhanger een check-up van de fiets werd aangeboden. De fietsexperts van 2wielercentrum Heerenveen hebben vervolgens de check-up van ruim 50 fietsen verzorgd. Voor de medewerkers die deze dag niet op de fiets waren, was er mogelijkheid om een testrit te maken op één van de elektrische fietsen.

Tot slot werd er een verrassing achtergelaten op alle fietsen: een zadelhoes van Sparta eveneens aangeboden door Accell. De Fiets naar je Werk Dag 2022 is ondanks het druilerige weer een succesvolle editie geworden. Mede dankzij Accell en 2wielercentrum Heerenveen hebben de medewerkers die een check-up kregen, ongetwijfeld een fijne rit naar huis ervaren.