Dokter Tamara Leefstijlavond in Thomaskerkje Katlijk

KATLIJK - Huisarts Tamara de Weijer neemt je op donderdagavond 25 augustus mee op Leefstijl-reis in het Thomaskerkje in Katlijk. 

Tijdens deze avond ontdek je welke kleine stappen je nu, op dit moment, kunt zetten om jouw leefstijl gezonder te maken.

Ze deelt praktische tips om die gezonde leefstijl nu ook écht vol te houden, hoe je beter voor jezelf kunt zorgen én hoe je ook anderen kunt motiveren. Daarnaast komen er ook onderwerpen aan bod zoals je niet schuldig voelen en een positief zelfbeeld. 

Om meteen aan de slag te kunnen met deze informatie ontvang je, tijdens de leefstijlavond, een gesigneerd exemplaar van het Leefstijl Dagboek om zelf in te vullen.

Deelname aan de leefstijlavond kost €25,-, aanmelden kan via de site:
https://doktertamara.nl/product/dokter-tamara-leefstijlavond/

Zo ziet de avond eruit:

19.00u  ontvangst

19.30u  lezing: Hoe kun jij beter voor jezelf zorgen en meer voor jezelf kiezen?

20.15u  pauze

20.35u  lezing: Wat zijn alle onderdelen van een gezonde leefstijl?

Wat is positieve gezondheid? En hoe overwin je je valkuilen?

21.20u  gelegenheid tot het stellen van vragen, het maken van foto’s en je boek(en) laten signeren

22.00u  einde van de Leefstijlavond

Over Tamara de Weijer

Huisarts Tamara de Weijer is de drijvende kracht achter Dokter Tamara. Samen met haar team van diëtisten, coaches, wetenschappers en andere professionals is het haar missie Nederland gezonder te maken. Samen met haar team ontwikkelde ze het Online Leefstijlprogramma waarin ze zoveel mogelijk mensen helpt met het verbeteren van hun leefstijl door in tien weken aan de slag te gaan met zes pijlers: voeding, beweging, ontspanning, zingeving, verbinding en slaap.