Zaterdag 2 september 12e editie van het VAN ROCK TOT ROLL Festival op de Nieuwstraat

HEERENVEEN - Inmiddels is dit gratis festival een begrip in Heerenveen e.o., welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid. 

De muzikale invulling zal worden gedaan door 'n aantal bands en DJ in stijl van het thema: "Van Rock TOT Roll' - muziek door de jaren heen” - variërend van Rock ’n Roll tot stevige Rock (jaren 60 t/m Nu).Een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer en voor de kinderen een springkussen. Bezoekers komen vanuit ’t gehele land naar dit prachtige gratis festival. 

Afgelopen jaar was oa ’t groot feest met de mannen van de Hûnekop, eerder stonden er bij Van ROCK TOT ROLL toppers als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, Shagging Ponies, MotherFinest, Vannstein, Voodoo People, British Fame, Wieke Rocks, Volbeat, Las Bandidas en vele andere.  

Ook de editie 2023 beloofd weer prachtig te worden met DJ HEAVY P, Jokers Wild Rock N Roll, The Troopers en de Junkyard Dogs,

Line Up: 

Vanaf 17.00 - 19.00 uur: >> DJ HEAVY P – draait al va de eerste editie van dit festival en is een begrip. Hij trapt 't festival af op zijn geheel unieke wijze en zal hij het publiek opwarmen en tussen de bands door lekkere muziek van de jaren 60 t/m nu draaien, hij maakt er zoals altijd een waar feestje van.  

Ca 19.00-21.00 uur>>Rock n Roll Band JOKERS WILD>Lekker swingen op de lekkerste nummers  Ca 21.00 – 23.00 uur:  >> de IRON MAIDEN Coverband The TROOPERS uit Friesland welke vervolgens een energieke show neerzet waarbij alle klassiekers voorbijkomen voor de echte Maiden fan en Rockliefhebber. 

Ca 23.00 – 1.00 uur. >>> Als afsluiter van het festival zullen de mannen van de JUNKYARD DOGS, deze muziekliefhebbers zullen er weer een waar feestje van maken met hun fantastische Rock Cover Band ->> 

Zo kun je een swingende avond verwachten met veel afwisseling in de muziekstijl. Toch is de meeste muziek die de band speelt uit de jaren 70/80 rockscène. Zo kan het dat je van het ene op het andere moment van danspas moet veranderen, om van je nek spieren maar niet te spreken. Muziek van ZZ-Top, Queen, MotherFinest, AC/DC, Rammstein en vele andere komen voorbij. 

De Afterparty is natuurlijk weer in de Skoffel!