Tweede dag Oranjewoud Festival in beeld

ORANJEWOUD - De tweede dag van het Oranjewoud Festival zit er weer op. Het publiek genoot weer van diverse optredens, kunst en lekkernijen in De Proeftuin. 

Fotograaf Cor Pot was vrijdag weer aanwezig om een reportage te maken. De foto's kun je bekijken in de fotoslider bovenaan dit bericht!

Cor bezocht het Huiskamerconcert. Gastheer Coen verbraak ontvangt Ben Feringa, nobelprijswinnaar. Daarnaast nam hij een kijkje bij het het Roeland Hendrikx Ensemble. Een rondje door de Overtuin leverde nog wat mooie sfeerplaatjes op. 

Hoe ziet Oranjewoud Festival eruit in 2021?

Het Oranjewoud festival werkt met testen voor toegang. De organisatie vraagt van bezoekers een coronatoegangsbewijs. Samen met alle andere coronamaatregelen, draagt dit bij aan de veiligheid van de bezoekers, de musici en de medewerkers. Concreet houdt dit in dat je een coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen om toegang tot het festival te krijgen. Dat gebeurt in de vorm van een gecertificeerde QR-code in de CoronaCheck-app (App Store / Google Play) of een geldige print. Zonder deze QR-code, krijg je helaas geen toegang tot het festival.

Meer informatie

Op de speciale pagina over de Coronamaatregelen kun je meer informatie vinden over corona en je bezoek aan Oranjewoud Festival. Deze wordt regelmatig bijgewerkt.

Het programma is verdeeld in drie inspirerende zones, waar op een comfortabele en veilige wijze van alle optredens kan worden genoten. Bij alle concerten heeft het publiek een zitplaats, je kunt dus overal gedurende het concert blijven zitten. Bij de concerten hoef je vanwege het coronatoegangsbewijs geen 1,5 meter afstand te houden van overige bezoekers, maar als je dit prettig vindt kan dat wel. Het festival vindt buiten plaats met veel fysieke ruimte.

Van zonsopgang tot diep in de nacht is het veelzijdige Parklandschap Oranjewoud van 19 tot en met 22 augustus het decor voor de uitgestelde negende editie van Oranjewoud Festival. Met zijn ruimte, zuurstof en natuur biedt Oranjewoud fantastische mogelijkheden voor uiteenlopende én veilige concertbelevingen. Het festival bestaat dit jaar uit drie zones met elk een eigen programmering en karakter: van de vrolijke ongedwongenheid in de Play Zone en wonderbaarlijke ervaringen in de Expedition Zone tot puur genieten in de Comfort Zone. Op het programma staan tientallen concerten, familievoorstellingen, meedoeactiviteiten en kunstinstallaties.

Voor meer informatie en het programma klik je HIER!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden