Traditionele wintermarkt in Mildam op de laatste zaterdag van november

Foto: Wintermarkt Mildam

MILDAM - De traditionele wintermarkt op de laatste zaterdag van november gaat vooralsnog gewoon door. 

Vorig jaar is de traditionele wintermarkt in Mildam niet doorgegaan vanwege corona, maar met enkele aanpassingen gaat de organisatie er weer een fijne markt van maken. Uiteraard is de wintermarkt gebonden aan de huidige corona regels. Op elke locatie wordt er dan ook bij de ingang gecontroleerd op een geldige QR code.

De wintermarkt wordt gehouden in kunstgalerie It Alde Tsjerkje, galerie De Middelste Dam, restaurant Hof van Schoterland, Tjonger Tsjerke en camping De Geele Bosch. Laatstgenoemde is per fiets/auto te bereiken, maar ook met de huifkar die weer gaat pendelen tussen Hof van Schoterland en De Geele Bosch.

Galerie De Middelste Dam doet voor het laatst mee omdat volgend jaar de boerderij wordt omgebouwd tot een Bed and Breakfast. Voor ieder nu dus nog de kans om de boerderij in oude luister te bewonderen. Dit alleen maakt een bezoek aan de wintermarkt de moeite waard.

Kom kijken op de vijf locaties, waar zo’n 50 stands van 10:00 - 17:00 uur klaarstaan voor wie iets bijzonders - of gezelligheid – zoekt in deze donkere dagen. Bij de vorige edities was het drukst tussen 13.30 en 15.30 uur. Voor een goede spreiding van de gasten roept de organisatie u op om de ‘s morgens te komen van 10.00 uur tot 13.00 uur. Lunchen is mogelijk bij horecabedrijf Hof van Schoterland. Of laat op de middag van 15.30 tot 17.00 uur is de markt ook wat rustiger en zeer zeker de moeite waard !

De organisatie hebben nog enkele plekken vrij voor standhouders, u kunt nadere informatie krijgen bij Hof van Schoterland. Op zoek naar iets unieks voor de naderende feestdagen of gewoon even lekker er tussen uit ? Dan graag tot zaterdag 27 november in Mildam ! 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden