Spanning, sensatie, muziek, kunst en theater tijdens Nightwalk 2 The Koemarkt

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Stichting Night of the Koemarkt organiseert op vrijdagavond 8 september 2023 de derde en tevens laatste Nightwalk 2 The Koemarkt. Na twee fantastische Nightwalks in 2017 en 2019 pakt de organisatie weer groots uit.

Margje Haverman en José Atsma zijn al vanaf oktober vorig jaar druk met de organisatie. Natuurlijk doen zij dit niet met zijn tweeën. “Er komt veel kijken bij de organisatie van de Nightwalk. Zo hebben wij rondjes door Heerenveen gefietst om weer tot een mooie route te komen. Het is na flink puzzelen weer gelukt om een prachtige avondwandeling door Heerenveen uit te zetten. Onderweg kunnen de deelnemers genieten diverse bezienswaardigheden.  Spanning, sensatie, muziek, kunst en theaters, alle emoties komen voorbij. Een tipje van de sluier; Thialf zit ook in de route verwerkt… De finish van de 12,5 km lange route is op de gezellige Oude Koemarkt in Heerenveen waar ’s avonds een spetterend muziekfeest plaatsvindt. Het wordt een machtige avond”, aldus Margje en José.

De start is om 19.30 uur op het Gemeenteplein. Burgemeester Tjeerd van der Zwan geeft het startschot voor de derde Nightwalk tot he Koemarkt. Deelname kost vijftien euro per persoon en met het deelnemen wordt direct de Night of the Koemarkt gesteund. Bovendien doet elke deelnemer automatisch mee aan de feestelijke Nightwalk loterij. Het ticketnummer is tegelijkertijd het lotnummer en hiermee maakt de deelnemer kans op prachtige prijzen.

Voedselbank

Net zoals bij de eerste twee edities zet de organisatie zich ook bij deze Nightwalk weer in voor de Heerenveenster Voedselbank. Alle deelnemers worden gevraagd om bij de start een product in te leveren voor de Voedselbank. Hiervoor wordt een speciale stand ingericht. Op de social media kanalen van de Night of the Koemarkt wordt nog kenbaar gemaakt aan welke producten een dringende behoefte is.

Koop HIER je ticket