Schrijver Auke Kok te gast bij SLAH

HEERENVEEN - Maandag 8 november verwelkomt de SLAH, Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen, non-fictieschrijver, journalist en columnist Auke Kok in Museum Belvedère.

Op 17 maart 2020 zou de SLAH  fictie- en non-fictieschrijver, journalist en columnist Auke Kok in Museum Belvedère verwelkomen. De uitbraak van de coronapandemie kwam tussenbeide. Op 17 november 2020 deden we nieuwe poging, maar een nieuwe lockdown gooide andermaal roet in het eten. Nu, op 8 november 2021, bijna een jaar later, is het dan toch zo ver. Kok schrijft vooral over voetbal, maar ook zij die voetbal verafschuwen, komen vanavond aan hun trekken, want onlangs verscheen ‘Flinke jongen’, zijn eerste roman. In al zijn boeken is de ‘maatschappelijke entourage’ prominent aanwezig.  “Het wordt absoluut geen klassiek mannenavondje. Psychologie en human interest staan bij mij altijd centraal”, zo schreef Kok ons onlangs per e-mail. “Dus de avond wordt zeker ook interessant voor voetbalmijdende vrouwen en/of niet-sportliefhebbers.”

Auke Kok (Haarlem, 1956) schreef bestsellers als ‘1974. Wij waren de besten’, ‘1988. Wij hielden van Oranje’, ‘Tussen Godenzonen. Een jaar lang Ajax’, ‘Holleeder. De jonge jaren’, ‘Johan Cruijff. De biografie’ en zeer recent dus ‘Flinke jongen’. Dat laatste boek komt zeker ook aan de orde.

De avond begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via reserveer@slahheerenveen.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden