Rainbow Specials filmavonden vanaf augustus weer van start

HEERENVEEN - Vanaf augustus start Stichting Regenboogbelang Heerenveen in samenwerking met De Bios Heerenveen weer met de maandelijkse Rainbow Specials filmavonden.

Op de eerste dinsdag van de maand (was voorheen op woensdag) kun je kijken naar een geselecteerde film uit het brede aanbod van de LHBTI+cinema.

Op dinsdag 4 augustus om 20.00 uur wordt er afgetrapt met de film Departure(drama, familiefilm). Departure is een intiem verhaal over het einde van een zomer, het einde van een kindertijd en het einde van een ooit liefdevol gezin.

Synopsis:
De vijftienjarige Elliot spendeert een week met zijn moeder in Zuid-Frankrijk om hun zomervilla uit te ruimen met het doel deze te verkopen. Hij worstelt met ontluikende seksuele gevoelens, zij met haar scheiding. Beiden kampen met ingehouden emoties waardoor er tussen de twee altijd een stille maar beladen sfeer hangt. Wanneer de mooie en mysterieuze Clément in hun levens verschijnt, worden moeder en zoon gedwongen hun verlangens en emoties onder ogen te zien. 

I.v.m. de Covid-19 maatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Vanwege de RIVM regels is geen pauze en na de film is geen nazit mogelijk. Kijk op www.rbh.frl/rainbowspecials voor meer informatie en de actuele programmering.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden