DE KNIPE - Aanstaande vrijdag 7 oktober gaat na twee jaar de Knypstermerke weer van start in De Knipe. 

Volop gezelligheid in de grote feesthal, De traditionele Allegorische Optocht, kermis en autocross staan op het programma. Hieronder het volledige programma van dag tot dag.

Programma Knypster Merke 2022

Vrijdag 7 oktober

16.00 uur - Opening (plein café De Knyp)

20.00 uur - 50+ avond (café De Knyp) 

21.00 uur - DJ Mental Theo, De Doelleazen en Q-Music The Party (feesttent Tramweg)

Voor de tweede keer staat DJ Mental Theo op het podium van de feesttent. In 2017 kwam de DJ voor het eerst naar De Knipe en was het ‘dik feest’. Er werd door de feestgangers volop gehakt en gejumpt op de hits van de jaren ’90. Het is DJ Mental Theo, die meer dan 25 jaar internationale ervaring heeft, wel toevertrouwd zijn publiek in beweging te krijgen. Zijn show is iedere keer anders, maar zijn grootste hits Wonderful Days, Stars en Hardcore Feelings zullen zeker voorbijkomen.

Meer Happy Hardcore! De Friese DJ’ s Syb en Ronald, beter bekend als De Doelleazen, zijn het op dit moment het meest populaire partyduo van Fryslân. Bekende en minder bekende nummers worden door de heren omgebouwd tot Friese feestmuziek. Vaak zoeken Syb en Ronald de samenwerking met beroemde (Friese) artiesten. Maar ook samen zorgen voor een onvergetelijke act waarbij iedereen uit zijn dak gaat; de hiele tent giet nei de bliksum!

Alsof dit nog niet genoeg is, ook nog een wervelende show met de DJ’s van Q-music. De allerbeste hits van nu en de meest foute muziek worden gedraaid. Heerlijk om op te dansen en om mee te zingen. Vergeet je foute outfit niet!

Feesttent open: 21.00 uur, entree € 17,50 - online kaartverkoop via www.knypstermerke.nl 

Zaterdag 8 oktober

14.00 en 19.30 uur - Allegorische optocht (Meijerweg)
Prachtige optocht met 13 praalwagens, kinderoptocht (’s middags), muziekkorps Euphonia uit Wommels (’s middags), Muziekvereniging Noordenveld uit Roden (’s avonds), shantydoor De Preamsjongers, Dweilorkest De Boljeiers (’s middags} en de Jouster Skomkoppen en Wodkapel (’s avonds) en De Preamsjongers. In het dorp treden de shantykoren op en er is een (kleine) kermis.

Entree vanaf 16 jaar € 5,--, 13 t/m 15 jaar € 3,--, t/m 12 jaar gratis entree.
Op vertoon van ledenkaart V.V.V. De Knipe gratis entree

21.30 uur - The Euros (feesttent Tramweg)

Hits, hits en nog eens hits! Engels- en Nederlandstalig, de covers hebben een eigen sound en worden gebracht tijden een dynamische show. Met veel energie brengt dit enthousiaste trio iedere feesttent in beweging. Het optreden is een groot meezing- en dansfestijn. Een aanrader voor werkelijk iedereen!

Feesttent open: 21.30 uur, entree € 17,50 - online kaartverkoop via www.knypstermerke.nl 

Zondag 9 oktober

10.00 uur - Tentdienst (Tramweg)

11.00 uur - Autocross (Ds. Veenweg 22)

Entree € 10,-- (kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Op vertoon van ledenkaart V.V.V. De Knipe € 7,50

19.00 uur - Playbackshow (feesttent)

Het succesnummer van de zondagavond is terug van weggeweest! De Knypster jeugd zal bezitnemen van het podium met de hits van dit moment en wellicht een gouwe ouwe.  

Maandag 10 oktober

12.00 uur - Kindermiddag (feesttent Tramweg)

16.00 uur – Kermisschieten (Tramweg)

19.00 uur - Spellenavond (feesttent)

Dinsdag 11 oktober

20.00 uur – Prijsuitreiking optocht, Melrose en Jannes (feesttent Tramweg)

Na de prijsuitreiking van de Allegorische optocht zet de band Melrose een waanzinnig supervette show neer met vele hits, meezingers en classics. Zet je daarom maar alvast schrap voor een supervet feest!

En als uitsmijter van de avond, de koning der piraten: Jannes! Lekker meezingen met liedjes die uit het leven gegrepen zijn, vrolijk en een tikje melancholisch. Al zijn hits zullen deze avond zekers voorbijkomen. Blijf dan maar eens rustig aan de bar staan, dat gaat niet lukken!

Feesttent open: 20.00 uur, entree € 10,00 - online kaartverkoop via www.knypstermerke.nl 
Op vertoon van ledenkaart V.V.V. De Knipe gratis entree

Ook café De Knyp heeft een gezellig programma!

Zaterdagavond – Coverband Dice

Zondagavond – zanger Arnold Postma

Maandagavond – zanger Sipke de Boer

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden