Organisatie Reunieconcert Heerenveen zit niet stil

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - "De Stichting Reunieconcert Heerenveen heeft een aantal voornemens ten aanzien van de in 2021 te organiseren evenementen.

Eind januari wil men een besluit nemen of er in maart al iets georganiseerd kan worden. De voortekenen zijn niet gunstig en het lijkt er op dat pas op vrijdag 29 oktober 2021 het jaarlijkse Reunieconcert bij het Abe Lenstra Stadion kan plaatsvinden. Het vervolg op het zeer succesvolle Woodstock Tribute laat dus nog op zich wachten.

Wel is de organisatie al ver gevorderd met het programma voor 2021 omdat de plannen van 2020 gewoon doorschuiven naar 2021. Er kan al een tipje van de sluier worden gelicht. Het thema is gericht op wat men in Amerika destijds `the British Invasion` is gaan noemen. Na de Beatles en the Rolling Stones waren er legio Britse bands die ook aan de weg timmerden. Die bands willen ze in de schijnwerpers plaatsen. Het gaat dan om de Kinks, the Who, the Animals, the Small Faces en the Hollies en met een aanvulling van ander Brits repertoire uit de jaren `63 - `70. Er is ook een zekere urgentie omdat de generatie die deze bands nog goed kennen aan het uitdunnen is. In oktober moet dit volgens de organisatie lukken."