Open atelier bij Rens Hoekstra in Akkrum

AKKRUM -  -  De laatste twee weekenden van september toont de Friese schilderes Rens Hoekstra het werk dat ze afgelopen voorjaar en deze zomer aan haar omvangrijke oeuvre heeft toegevoegd.

Publiek is van harte welkom om haar atelier in Akkrum te bezoeken.

Deze jaarlijkse expositie vormt de opmaat naar het nieuwe seizoen, waarin amateurschilders bij haar les kunnen volgen of kunnen deelnemen aan workshops acrylschilderen. In verband met corona zijn preventieve maatregelen genomen die de bezoekers de vereiste ruimte en veiligheid bieden.

Uit voorzorg zullen komend seizoen de lesgroepen beperkt worden tot vijf deelnemers. De begeleiding wordt hierdoor 50% persoonlijker. De, in totaal vijftien, lessen worden gegeven om de veertien dagen in drie blokken van tien weken tussen 5 oktober en 11 juni.

Akkrum profileert zich niet alleen als magneet voor de watersporter. Ook in cultureel opzicht wordt hier aan de weg getimmerd. Onder meer met een kunstroute langs 41 werken in de openbare ruimte. Rens Hoekstra’s atelier is nummer 26 op de ‘In slach troch Akkrum’ route.

Bezoeken? Dat kan op 19, 20, 26 of 27 september tussen 10:00 en 17:00 uur. Het atelier is te vinden aan de Feansterdyk 27.




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden