Nieuwe regenboogfilm en Songfestival pre-party

HEERENVEEN – In de maand mei organiseert stichting Regenboogbelang Heerenveen weer diverse activiteiten. 

Op woensdag 11 mei is de Rainbow Specials film Tom à la Ferme te zien en op vrijdag 13 mei is er een Songfestival pre-party bij Lekkerzzz Heerenveen.

Maandelijks is er een Rainbow Specials filmavond in De Bios Heerenveen. Op deze avond kun je kijken naar één van de mooie films uit het brede aanbod van de LHBTI-Cinema, met gezellige nazit om over de film te praten. Op woensdag 11 mei is de film Tom à la Ferme te zien.

De Canadese regisseur Xavier Dolan maakte van het gelijknamige toneelstuk van Michel Marc Bouchard, over zelfhaat en homohaat, een broeierige thriller. Hij speelt zelf de rol van Tom, die bij de boerderij uit de titel arriveert voor de begrafenis van Guillaume, zijn geliefde. Maar het gezin wil niks weten van Guillaume's homoseksualiteit. Een uitstekende suspensethriller, vol opgekropte frustraties en seksuele verlangens.

Op vrijdag 13 mei staat de OUT.frl meet and greet in het teken van het Eurovisie Songfestival.Een gezellige pre-party met bijpassende muziek en een hapje en drankje. Voor LHBTI’s en ieder die zin heeft in een avond zonder hokjes. De deuren van OUT.frl zijn vanaf 20.00 uur geopend, alle leeftijden zijn welkom en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie en de complete agenda van RBH op www.rbh.frl/agenda.