Negende editie Heaven Open Air op 17 en 18 mei

HEERENVEEN - Op hemelvaartsdag (18 mei) en de avond ervoor (17 mei) vindt de negende editie plaats van Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen. 

Headliners dit jaar zijn Frenna, Ronnie Flex, Claude, Sickmode, Benny Rodrigues, Cascada, 2 Unlimited & Outsiders.

Op Heaven Open Air staat diversiteit in muziekstromingen centraal. Vier podia met elk haar eigen genres en achterban, iets wat uniek is in Friesland. Er is voor elk wat wils. 

Op de mainstage kan de bezoeker genieten van nationale toppers zoals Ronnie Flex, Frenna en Claude. De hardstyle area met o.a Outsiders & Sickmode wordt gehost door de uit Friesland afkomstige D-Attack. In de Bruut area staat urban muziek centraal, dit is een uiteenlopende mix van hiphop tot het uit Afrika overgewaaide ‘amapiano’. In de house area ‘Planeren’ is oudgediende maar nog steeds immens populaire Benny Rodrigues de headliner, maar ook nieuw vrouwelijk techno talent ‘Selene’ maakt hier haar opwachting.

Op de avond voor Hemelvaartsdag gaat Heaven Open Air terug in de tijd met oudgedienden DJ Paul Elstak, Cascada & 2 Unlimited.

Heaven Open Air is een plek van verbondenheid, een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, men liefde vindt en nieuwe muziek kan ontdekken. Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht is er dit jaar voor eten, er is een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kan eten.

Algemene informatie

Kaarten kosten € 37,50,- voor de donderdag & €27,50,- voor de woensdagavond en zijn verkrijgbaar via www.heavenopenair.nl

Aanvang Heaven Open Air Back To The 90s & 00s: 17 mei: 18:00 - 01:00.

Aanvang Heaven Open Air: 18 mei: 14:00 - 00:00.

Locatie: P6 Terrein, Heerenveen (Abe Lenstra Stadion)