Muziektheater en dans in het Posthuis Theater

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. Zoals ‘De duivel ligt altijd op de loer’ van Harry de Jong e.a., ‘Hou dat vast’ van Kemper & Veldhuis, ‘Onderweg’ van Dansgroep Unlimited en ‘Henk Poort en de Helden’ van Henk Poort.

De duivel ligt altijd op de loer

Op donderdag 30 september om 20:15 uur staat de voorstelling ‘De duivel ligt altijd op de loer’ in het Posthuis Theater. In dit (muziek)theatercollege wordt het publiek getrakteerd op een avondje onversneden popgeschiedenis. Harry de Jong wordt op het podium bijgestaan door Willem de Vries, destijd werkend voor de Vara/3FM.

Hou dat vast

Op vrijdag 1 oktober om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Hou dat vast’ in het Posthuis Theater. Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe voorstelling van het duo Veldhuis & Kemper.

Onderweg

Op zaterdag 2 oktober om 20:00 uur staat de voorstelling ‘Onderweg’ in het Posthuis Theater. In het leven staat men vaak voor belangrijke keuzes die je moet maken. Jongeren voelen deze druk al op school. Niet alleen moeten ze al keuzes maken voor hun vervolgopleiding, maar houden ze ook rekening met iedereen om hen heen. De jongeren van de moderne dansgroep Unlimited vertellen zelf hun verhaal d.m.v. dans.

Henk Poort en de Helden

Op zondag 3 oktober om 15:00 uur staat de voorstelling ‘Henk Poort en de Helden’ in het Posthuis Theater.  In deze concertvoorstelling ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy Alberti en Johnny Jordaan), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden