Muziek en toneel in het Posthuis Theater

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. 

Zoals ‘The Last Waltz’ van Het Groot Niet Te Vermijden, ‘Tis hier geen hotel’ van Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker en ‘Het Rondom Vandaag concert’ van Elske DeWall & Vangrail.

The Last Waltz

Op donderdag 23 september om 20:15 uur staat de voorstelling ‘The Last Waltz’ in het Posthuis Theater. Met deze voorstelling viert Het Groot Niet Te Vermijden zijn afscheid terwijl de mannen nog barsten van de nieuwe ideeën. De vraag is of ze al die creatieve invallen in deze laatste theatervoorstelling gepropt krijgen.

Tis hier geen hotel

Op vrijdag 24 september om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Tis hier geen hotel’ in het Posthuis Theater. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op herkenbare en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft.

Het Rondom Vandaag concert

Op zaterdag 25 september om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Het Rondom Vandaag concert’ in het Posthuis Theater. Het concert is een samenwerking tussen uitgeverij RondOm Vandaag en het Posthuis Theater.

Het belooft een prachtige avond te worden met de bekende Friese artiesten Elske DeWall en Vangrail. Eerder dit jaar, op 18 juni, stonden ze ook al samen op het buitenbalkon van het Posthuis Theater. Zouden we op 25 september ook een duet van Elske en Raynaud kunnen verwachten? Wil jij met korting naar het theater? Dat kan! Wij hebben tijdelijk een unieke kortingscode die je online en aan de kassa kunt inwisselen. Met deze code krijg je 10 euro korting per kaartje. Kortingscode: RondOm21

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden