Music Meeting Open Air in Gorredijk op zaterdag 2 oktober

GORREDIJK - Vanwege de coronacrisis was het in 2020 niet mogelijk om de jaarlijkse Music meeting te organiseren in Gorredijk. Dit jaar keert het muzikale evenement terug op zaterdag 2 oktober.

De opzet zal iets anders zijn dan je gewend bent. Zo is het evenement buiten op de parkeerplaats voor Sportcentrum Kortezwaag en zal er entree worden gevraagd. Dat laatste doet de organisatie  vanwege de coronacrisis. Door een kleine bijdrage te vragen, worden de kosten breder verdeeld.

De Music Meeting Open Air wordt uitgebreider dan men eerst van plan was. Donderdag is De Hûnekop toegevoegd aan de line up. Deze Friese band trapt het evenement om 18.30 uur af. Daarnaast zullen Daredevils, X-4 (Ten Four), Las Bandidas en Subtune Discoshows zorgen voor een heerlijk avondje muziek en gezelligheid.

Testen voor Toegang

Bij  de Music Meeting Open Air is Testen voor Toegang van toepassing. Dat betekent dat je aan de poort een QR-code (in de CoronaCheck-app of geprint) moet laten scannen. Deze QR-code krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs van corona hebt of 24 uur voor de Music Meeting negatief bent getest op het coronavirus. Zonder toegangsbewijs heb je geen toegang.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop via music-meeting.com/tickets
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden