Lustrumviering koor Zingen voor je leven Heerenveen

HEERENVEEN - Op 26 november viert het koor ‘Zingen voor je leven Heerenveen’ het vijfjarig bestaan. Dit gaat gebeuren met een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van de Rinkelbom te Heerenveen.

 Uiteraard zal het koor dan enkele liedjes zingen, maar ook zijn er enkele sprekers en is er een muzikaal intermezzo van pianist en blokfluitist Wil van Eekeren. Er zijn bijzondere leden bij dit koor! Onder andere de 95-jarige Sjoerd van Dijk, die in het voorjaar in een gesprek met koningin Máxima het koor mocht vertegenwoordigen. Het is een koor voor mensen die met kanker te maken hebben (gehad). Zingen is een heerlijke uitlaatklep, het geeft energie en het geeft verbinding. Het koor wil zich graag presenteren aan iedereen die op welke manier dan ook verbonden is met het koor. Maar ook aan mensen die het koor nog niet kennen, en er wel nieuwsgierig naar zijn.

Voor en na het feestprogramma is er in de hal een informatiemarkt met diverse standhouders. De toegang is gratis, maar opgave van tevoren is noodzakelijk! Dit kan via 0513 – 551139 of via: grytsjemuzyk@solcon.nl . Er is vanwege de maatregelen rondom corona een maximaal aantal bezoekers, dus wacht niet te lang met aanmelden. Want vol is vol.

Vanaf 9.30 uur is de inloop met koffie, het programma in de grote zaal begint om 10.15 uur en duurt tot 11.30 uur. Na afloop is de informatiemarkt nog te bezoeken. Het koor ‘Zingen voor je leven Heerenveen’ maakt deel uit van het landelijke korennetwerk van Zingen voor je leven, wat een onderdeel is van ‘Kanker in Beeld’. www.zingenvoorjelevenheerenveen.blogspot.com
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden