Laatste weken solo-expositie Kim Habers in Galerie Getekend

HEERENVEEN - Op zondagmiddag 8 augustus wordt de solo-expositie van Kim Habers in Galerie Getekend afgesloten. Ze is aanwezig van 14.00 tot 17.00 uur.

Kim Habers (Ommen 1979) tekent met inkt lineaire patronen en vormen op papier. Ze snijdt, maakt los en plaatst meerdere bewerkte vellen papier op elkaar zodat er ruimtelijke structuren ontstaan waar de blik van de kijker eindeloos in kan ronddwalen. Daarnaast 'vertaalt' ze haar tekeningen ook in fragiel porselein. 

Naast recent werk ( papier en porselein) is ook de grote tekening Elenaõ te zien, die ze maakte over de bedreigingen van en in het Amazonegebied in Brazilië. Dit werk diende als basis voor haar keramische installatie Keramiekmuseum Het Princessehof in Leeuwarden. 

Kim Habers genoot de opleiding Fine Art aan ArtEZ Zwolle en daarna aan het Sandberg Instituut in Amsterdam, waar ze in 2009 afstudeerde. Ze ontving diverse prijzen en beurzen en exposeerde in galeries en musea in binnen- en buitenland.  Haar werk is opgenomen in museale- en particuliere collecties. Ze woont en werkt in Blaricum en Berlijn. 

De tentoonstelling is nog te zien tot en met 8 augustus 2021  op vrijdag- en zondagmiddag van 12 - 17 uur. En op afspraak. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden