Kleintje Federatie Festival in De Rinkelbom

HEERENVEEN - Op zaterdag 13 november om 19:30 uur vindt in de Rinkelbom het kleintje Federatie Festival plaats van de muziekverenigingen binnen de gemeente Heerenveen. 

Na de lockdown is dit de tweede maal dat de Heerenveense muziekverenigingen gezamenlijk een concert geven. De muziekverenigingen hanteren hierbij het KNMO COVID protocol om dit te mogen organiseren. Dat betekend dat bij binnenkomst er een QR code check plaatsvindt voor bezoekers en musici. Met spanning wordt er dan ook gekeken naar de persconferentie van vrijdag 12 november of deze maatregelen volstaan.

Na de lockdown zijn alle bij de Federatie Heerenveen aangesloten muziekverenigingen nog niet volledig op sterkte om het podium te kunnen betreden. Om deze reden is de opzet dit jaar dan ook een Kleintje Federatie Festival. De muziekverenigingen Brassband Pro Rege B, het Heerenveens Muziek Corps en Brassband ADVENDO gaan deze avond achtereenvolgens hun met koperklanken verwarmende muzikale optredens verzorgen waarbij de toegang gratis is. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden