Jeugd gaat helemaal los op After Corona Teenage Festival

HEERENVEEN - Vrijdagavond organiseerde  Heaven Open Air het ‘After Corona Teenage Festival’ voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

In samenwerking met het jongerenwerk van Caleidoscoop Heerenveen was er een fantastische line-up samengesteld met nationale toppers. Daarnaast was er  ook ruimte voor lokaal talent.

Al eerder vertelden jongeren dat ze heel graag een festival wilden als de coronaperiode eindelijk achter de rug was. Juist voor deze jongere doelgroep waren de afgelopen jaren saai en eentonig. Vanuit de gemeente Heerenveen werd dit feest eerder beloofd, maar ging het vanwege een tweede coronagolf toch niet door.

De jeugd was vrijdagavond massaal naar het festivalterrein op P6 gekomen om helemaal los te gaan op de muziek van hun idolen. Broederliefde, Praia del Sol, ADF Samski, Jimmy James,  Josylvio en Annivvi zorgden voor een pracht feest. 

Wie de muziek even zat was kon een postje Twister gaan spelen, een lekker (alcoholvrij) cocktailtje scoren, even touwtjespringen bij de Turbo Touw Tornado of chillen in een hangmat. 

Er hing een prima sfeertje. De jongerenwerkers van Caleidoscoop liepen dan ook met een tevreden gevoel rond. 

Meer foto's staan op onze Facebookpagina!