Jan de Roas Sjongers geeft drie concerten in kerstsfeer

HEERENVEEN - De Jan de Roas Sjongers uit Nieuwehorne geven in de maand december drie concerten in kerstsfeer.

Het koor organiseert zelf een kerstconcert in de Doopsgezinde kerk aan de Kerkstraat in Heerenveen. Dat vindt plaats op vrijdag 23 december, ’s avonds om 19.30 uur. Het koor wordt dan ondersteund door twee gitaristen en twee fluitisten; zij waren ook van de partij tijdens de twee concerten ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan in mei van dit jaar.

Speciaal voor de kerstconcerten heeft het koor een aantal nieuwe liederen ingestudeerd. Kaarten voor dit sfeervolle concert kosten €10, inclusief kopje koffie of thee en zijn te bestellen bij Jan Heida (janheida50@hotmail.com, of 06-13223495), of Rein Bonsma (rrbonsma@telfort.nl, of 06-16260389).

Daarvóór staan nog twee kerstconcerten in de agenda. Speciaal is het optreden in de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Dat vindt plaats temidden van tropische bloemen, vogels, vlinders en vissen op zondagavond 11 december, ’s avonds om kwart voor acht. Kaarten voor dat concert kunnen worden aangevraagd bij de Orchideeënhoeve. Op  vrijdagmiddag 16 december treden de Jan de Roas Sjongers op in de Oranjewoudflat in Heerenveen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden