Jaap Louwes sluit seizoen feestelijk af in Senior Café Bibliotheek Heerenveen

Foto: Jantina Talsma

HEERENVEEN - Woensdag 1 juni is zanger en troubadour Jaap Louwes te gast in het Senior Café in de Bibliotheek in Heerenveen. 

Hij zingt verschillende liedjes en vertelt tussendoor over zijn leven. De aanvangstijd is 10.15 uur. De toegangsprijs bedraagt € 1,- inclusief koffie of thee. Alle 55-plussers zijn van harte welkom!

Op deze laatste themaochtend in het Senior Café voor de zomerstop zingt Jaap bekende liedjes als Memmen bij it stek, Spikerjack, Hollander yn Fryslân en Tusken de earen,  afgewisseld met mooie verhalen over zijn leven als zanger. Jaap zingt en vertelt in het Fries.   

Sinds 1980 is Jaap Louwes actief als zanger, liedschrijver en troubadour. Bijna al zijn liedjes zijn door hemzelf geschreven en zijn voornamelijk in het Fries. Van 1988-1992 was Jaap zanger bij Bricqebec en trad hij met de band overal op in Friesland.
Met de FJOUWER TRÛBADOERS (Piter Wilkens, Doede Veeman, Gurbe Douwstra en Jaap Louwes) waren er van 2002-2014 veel optredens en werden er 2 cd's gemaakt. Vanaf 2010 is hij op pad met een gelegenheidsband: DE LOSSEBINDE.