Iepenloftspul De Heksen in de tuin van Coopersburg Akkrum

AKKRUM - Na negen jaar krijgt Akkrum weer een iepenloftspul. En ook deze keer is de tuin van Coopersburg de locatie waar op 21, 22, 23,24 en 27 september 2023 de voorstelling De Heksen opgevoerd wordt. 

De regie is in handen van Gouden Gurbe-winnaar Job de Roo. De muzikale leiding is in handen van Bas Meekhof. Het wordt een bijzondere openluchtvoorstelling op een unieke locatie. De voorbereidingen en repetities zijn in volle gang. Het iepenloftspul De Heksen is een initiatief van Dreamteater Akkrum. Het verhaal is gebaseerd op het boek De Heksen van meesterverteller Roald Dahl. De meeste spelers en zangers, zowel volwassenen als tieners, komen uit Akkrum-Nes en omliggende dorpen. Met hulp van heel veel vrijwilligers beloofd het een prachtig evenement te worden.

De voorstellingen op 21, 22, 23 en 24 september zijn inmiddels uitverkocht. Voor 27 september zijn er nog wel kaarten te krijgen. Dreamteater hoopt 1500 bezoekers welkom te heten in de tún fan Coopersburg. 'De Heksen komme nei Akkrum, komme jimme ek?