Gezellige drukte op eerste dag voorjaarskermis in Gorredijk

GORREDIJK - Op het Marktplein in Gorredijk staat de traditionele Voorjaarskermis opgesteld. Donderdagmiddag ging de kermis open voor publiek. Het was mede dankzij het prachtige weer direct gezellig druk. 

Er staan verschillende attracties voor jong en oud, aanwezig zijn: De American Wipp, Streetdance, Kinderdraaimolen, Heli Swing, Lucky Cranes, Pusher, Fotoschietsalon, Lijntrek en The Winner. Ook de kramen met de bekende Kermislekkernijen als de Suikerspin/Popcorn en Oliebollen ontbreken uiteraard niet.

Vrijdag 6 Mei van 16:30 tot 18:00 uur is er voor de Kermisliefhebbers welke niet goed tegen de muziek en felle lampen kunnen de Prikkelarme Kermis. Tijdens deze periode zullen de muziek en de lampen tot een minimaal niveau worden teruggebracht waardoor iedereen kan genieten van wat de Voorjaarskermis te bieden heeft.

Zaterdag 7 Mei bezoekt Lange Gust de Kermis. Lange tenen, lange benen, dansen, bewegen... Een trottinette, een claxonnette. Jongleren, improviseren. Met zijn rode neus en Reuzen step is Lange Gust vanaf 14:00 uur aanwezig.

Op zondag 8 mei wordt de Gordykstermerke gehouden, een gezellige Voorjaarsmarkt met vele kramen welke staan opgesteld in het centrum. Tevens is het Koopzondag. Kijk voor meer informatie en voordeelbonnen op www.facebook.com/KermisGorredijk