Geen tentfeest tijdens Knypster Merke, autocross gaat wel door

Foto: Dennis Stoelwinder

DE KNIPE - Alweer een enorme teleurstelling voor de organisatie van de Knypster Merke. Na het annuleren van de optocht een paar weken geleden is nu ook het tentfeest doorgeschoven naar 2022. 

,,Tot op het laatste moment hebben we gehoopt op goed nieuws. En hoewel de versoepelende maatregelen er komen, is het voor ons als bestuur vrijwel onmogelijk om met de huidige eindtijd van 00.00 uur en met slechts een deel van de capaciteit het evenement door te laten gaan. Met veel pijn in het hart hebben we gisteravond dit besluit moeten nemen. Het prachtige programma dat we hadden schuiven we door naar 2022" laat V.V.V De Knipe weten. 

Voor de leden van V.V.V. De Knipe is men nog bezig met een alternatief programma in combinatie met café De Knyp. Verdere informatie volgt binnenkort in De Conpagnon en op de Facebookpagina van Doarp De Knipe.

Voor de autocrossliefhebbers is er wel goed nieuws. De autocross gaat door op zondag 10 oktober vanaf 11.00 uur aan de Ds. Veenweg. Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar autocrossdeknipe.nl. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden