FOTO'S / 15.000 bezoeken voor Oranjewoud Festival

ORANJEWOUD - In de vier dagen dat de tiende editie van het Oranjewoud Festival duurde brachten liefhebbers 15.000 bezoeken aan het klassieke evenement. Drukst bezocht was het openingsconcert van Mnozil Brass, waar achthonderd bezoekers op af kwamen. De natuur van Parklandschap Oranjewoud vormde wederom het magische decor voor een groot aantal concerten en voorstellingen. Fotograaf Cor Pot legde ook de derde en vierde dag vast op de gevoelige plaat.

Op die zondag en maandag waren er ondermeer optredens van Iris Hond met haar programma 'Iris Hond speelt Chopin, Einaudi en Hond', de Amsterdam Klezmer Band met 'Running Gig' en 'Stand Up Bass' van Dominic Seldis en Jan-Willem Rozenboom.

Ook was er de 'Nacht van het Park'. De sprookjesachtig verlichte Overtuin vormde het decor voor een fantastisch nachtprogramma. Bezoekers stapten in een feeërieke wereld waarin licht door duisternis werd verdrongen, droom en werkelijkheid met elkaar vervloeiden en de stilte zo nu en dan plaatsmaakte voor wonderschone klanken.

Het elfde Oranjewoud Festival wordt volgend jaar gehouden van 26 tot en met 29 mei.

Klik de link voor alle foto's van dag 3 en 4 Oranjewoud Festival