Extra show De Geheime Pakjeskluis

HEERENVEEN - Sinterklaas is blij om te kunnen mededelen dat er een extra voorstelling komt van De Geheime Pakjeskluis op 27 november in het Posthuis Theater. De kaartverkoop ging zo snel dat er een voorstelling is toegevoegd om 15.00 uur.

De Geheime Pakjeskluis

Op zondag 27 november is de korte voorstelling De Geheime Pakjeskluis te zien tijdens het Sinterklaas Hotel in Heerenveen. Deze vrolijke, spannende en muzikale familievoorstelling is een samenwerking van het Posthuis Theater, Studio EHP en het Sinterklaas Hotel Heerenveen.

Over de voorstelling

Wanneer Regelpiet druk bezig is met de voorbereidingen van het Sinterklaas Hotel in Heerenveen blijkt de code van de geheime pakjeskluis te zijn verdwenen. In de pakjeskluis bewaart Sinterklaas alle cadeautjes voor de kinderen uit de regio en als de code zoek is, krijgen de kinderen hun cadeautjes niet. Wat nu? Samen met Hoofdpiet, Bakpiet, Digipiet en Danspiet belandt Regelpiet in een spannende speurtocht naar de verdwenen code. Vinden de pieten de code terug voordat Sinterklaas erachter komt? Gaat het lukken om de kluis op tijd open te krijgen.

Reserveren

De Geheime Pakjeskluis is te zien op zondag 27 november om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.posthuistheater.nl.