Eijer Producties organiseert pop-up escaperoom tijdens voorjaarsvakantie

GORREDIJK - Dans- en theaterschool Eijer Producties uit Gorredijk heeft iets unieks bedacht voor de voorjaarsvakantie. 

Ze organiseren namelijk een pop-up escaperoom in hun dans- en theaterstudio voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf 6 jaar. Meerdere ruimtes worden omgebouwd tot echte escaperooms en er zullen drie spannende verhalen op drie verschillende niveaus zijn. Deelnemers hebben 60 minuten om de puzzels op te lossen en uit de kamer te ontsnappen.

De escaperoom zal plaatsvinden op zaterdag 4 maart en de deelname is in groepen van 4 tot maximaal 8 personen. Bij het reserveren van een tijdslot kan er gekozen worden voor een middag- of avondsessie. Vooraf opgave is verplicht, omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Bij veel animo zal er uitgebreid worden naar meer dagen.

Voor cursisten van de dans- en theaterschool bedraagt de prijs €10,- per persoon voor het eerste spel en slechts €7,50 per persoon voor het tweede spel. Cursisten hebben €2,50 korting per spel.

Er zijn in totaal drie kamers beschikbaar, waarvan de makkelijkste geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar en de moeilijkste geschikt is voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassen. Hieronder staan de beschrijvingen van de drie kamers:
De Mysterie van de Gouden Badeend: een zoektocht in de speelgoedfabriek van Maximilian Speelgoedman. Meneer Speelgoedman is zijn gouden badeendje kwijt en hij heeft jullie hulp nodig om het terug te vinden.
Het Geheime Project van de Professor: professor Nitra-Genie heeft een kwaadaardig plan bedacht en jullie moeten erachter komen waar de bom die hij heeft geplaatst zich bevindt, voordat het te laat is.
In de Spotlight: een Onopgeloste Moord: een musicalster is vermoord en jullie moeten de kleedkamers doorzoeken om erachter te komen wie de moordenaar is, wat het moordwapen is en wat het motief is.

De escaperoom is een geweldige manier om een middag of avond door te brengen met vrienden of familie. Het is een leuke en uitdagende activiteit waarbij je je probleemoplossende vaardigheden kunt gebruiken en kunt genieten van de spanning en sensatie van het ontsnappen uit een kamer. Meer informatie over de escaperoom en hoe je kunt reserveren is te vinden op www.eijerproducties.nl/escaperoom
Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!