De Wijnschuur viert tienjarig bestaan met grote Najaarsproeverij bij Frisone Pazzo

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN – De Wijnschuur bestaat 10 jaar. Voor eigenaresse Laura van den Akker reden voor een feestje. Daarom organiseert zij op zondag 10 oktober een grote Najaarsproeverij bij Frisone Pazzo aan de Burgemeester Falkenaweg.

Tien jaar geleden begon Laura de Wijnschuur in een schuurtje bij haar woning aan de Stationsstraat. Inmiddels is De Wijnschuur alweer enkele jaren gevestigd aan de Herenwal met een sfeervolle winkel. Bij De Wijnschuur ben je zeker van een zeer uitgebreid wijnassortiment met advies van vinoloog Laura van den Akker. De nadruk bij De Wijnschuur ligt op gezelligheid, sfeer en beleving.

,,Het is nu tijd voor een feestje ter ere van ons tienjarig bestaan. In samenwerking met Frisone Pazzo organiseer ik een grote covid proof najaarsproeverij. We hebben een leuke aanbieding bedacht waar je de proeverij kan combineren met een diner! Er zijn 2 tijdsvakken; van 15-17 uur of van 17-19 uur. Na afloop van beide sessies mogen mijn gasten voor slechts 24,50 reserveren voor een 3 gangen menu. Reserveer snel want vol is vol” vertelt Laura van den Akker.

Kaarten kun je bestellen via de website van De Wijnschuur!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden